Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Bra sjukvård och privatsjukhus i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Blekinge är i:

Karlshamn

Karlskrona

Ronneby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 30 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 18 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta vårdinrättningar är:

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Bra sjukvård och privatsjukhus i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 10 vårdorganisationer på 7 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Dalarna är i:

Borlänge

Avesta

Falun

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Dalsland är i:

Bengtsfors

Bäckefors

Dals Långed

Bäst sjukhus eller privatsjukhus i Gotland

Det finns bara en större vårdgivare där du kan få alternativ sjukvård till privatsjukhus i Gotland. Det kan finnas fler vårdorganisationer i Gotland som kan erbjuda komplement till privata sjukhus men de finns inte listade här.

Visby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Gästrikland är i:

Gävle

Sandviken

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Halland

Totalt i Halland finns det 11 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 8 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Halland är i:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Bra sjukvård och privatsjukhus i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 6 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 5 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Hälsingland är i:

Söderhamn

Harmånger

Hudiksvall

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Härjedalen är i:

Funäsdalen

Hede

Sveg

Bra sjukvård och privatsjukhus i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 27 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta vårdinrättningar är:

Östersund

Strömsund

Frösön

Inget privatsjukhus i Lappland

I Lappland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 2 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta vårdinrättningar är:

Sundsvall

AnkarsvikHitta vårdcentraler och privata sjukhus i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 9 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta vårdinrättningar är:

Luleå

Kalix

Haparanda

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Närke

I Närke finns det sammanlagt 8 vårdorganisationer på 4 olika orter. De platser i Närke som har de flesta vårdinrättningar är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Bra sjukvård och privatsjukhus i Skåne

Totalt i Skåne finns det 34 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 15 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Skåne är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Småland

Totalt i Småland finns det 18 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 12 olika orter. De platser i Småland som har de flesta vårdinrättningar är:

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 16 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Bra sjukvård och privatsjukhus i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 105 vårdorganisationer på 37 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

Lidingö

Bra sjukvård och privatsjukhus i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 12 vårdorganisationer på 6 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta vårdinrättningar är:

Uppsala

Knivsta

Knutby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Värmland

Totalt i Värmland finns det 11 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Värmland är i:

Arvika

Karlstad

Torsby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 11 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta vårdinrättningar är:

Skellefteå

Umeå

Malå

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 109 vårdorganisationer på 57 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Västergötland är i:

Göteborg

Borås

Skövde

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Fagersta

Köping

Sala

Bra sjukvård och privatsjukhus i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 8 vårdorganisationer på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Ångermanland är i:

Sollefteå

Örnsköldsvik

Junsele

Inget privatsjukhus i Öland

I Öland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 16 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 11 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta vårdinrättningar är:

Linköping

Motala

Vadstena