Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Blekinge är i:

Karlshamn

Karlskrona

Ronneby

Sölvesborg

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 30 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Bohuslän är i:

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Strömstad

Bra sjukvård och privatsjukhus i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 10 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta vårdinrättningar är:

Borlänge

Avesta

Falun

Ludvika

Bra sjukvård och privatsjukhus i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta vårdinrättningar är:

Bengtsfors

Bäckefors

Dals Långed

Ed

Bäst sjukhus eller privatsjukhus i Gotland

Det finns bara en större vårdgivare där du kan få alternativ sjukvård till privatsjukhus i Gotland. Det kan finnas fler vårdorganisationer i Gotland som kan erbjuda komplement till privata sjukhus men de finns inte listade här.

VisbyBra sjukvård och privatsjukhus i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta vårdinrättningar är:

Gävle

Sandviken

Bra sjukvård och privatsjukhus i Halland

Totalt i Halland finns det 11 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 8 olika orter. De platser i Halland som har de flesta vårdinrättningar är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Lindome

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 6 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 5 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Hälsingland är i:

Söderhamn

Harmånger

Hudiksvall

Ljusdal

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Härjedalen

I Härjedalen finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta vårdinrättningar är:

Funäsdalen

Hede

Sveg

Ytterhogdal

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 27 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta vårdinrättningar är:

Östersund

Strömsund

Frösön

Funäsdalen

Inget privatsjukhus i Lappland

I Lappland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra sjukvård och privatsjukhus i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 2 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Medelpad är i:

Sundsvall

Ankarsvik

Bra sjukvård och privatsjukhus i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 9 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Norrbotten är i:

Luleå

Kalix

Haparanda

Piteå

Bra sjukvård och privatsjukhus i Närke

I Närke finns det sammanlagt 8 vårdorganisationer på 4 olika orter. De platser i Närke som har de flesta vårdinrättningar är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Fjugesta

Bra sjukvård och privatsjukhus i Skåne

Totalt i Skåne finns det 34 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 15 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta vårdinrättningar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra sjukvård och privatsjukhus i Småland

Totalt i Småland finns det 18 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Småland är i:

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Värnamo

Bra sjukvård och privatsjukhus i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 16 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Södermanland är i:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 105 vårdorganisationer på 37 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

Lidingö

Järfälla

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Uppland är i:

Uppsala

Knivsta

Knutby

Enköping

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 6 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta vårdinrättningar är:

Arvika

Karlstad

Torsby

Kristinehamn

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 11 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Västerbotten är i:

Skellefteå

Umeå

Malå

Skelleftehamn

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 109 vårdorganisationer på 57 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta vårdinrättningar är:

Göteborg

Borås

Skövde

Lidköping

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Fagersta

Köping

Sala

Västerås

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 8 vårdorganisationer på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Ångermanland är i:

Sollefteå

Örnsköldsvik

Junsele

Ramsele

Inget privatsjukhus i Öland

I Öland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 11 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Östergötland är i:

Linköping

Motala

Vadstena

Borensberg