Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Blekinge är i:

Karlshamn

Karlskrona

Ronneby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 30 vårdorganisationer på 18 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta vårdinrättningar är:

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 10 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Dalarna är i:

Borlänge

Avesta

Falun

Bra sjukvård och privatsjukhus i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 7 vårdorganisationer på 7 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta vårdinrättningar är:

Bengtsfors

Bäckefors

Dals Långed

Bäst sjukhus eller privatsjukhus i Gotland

Det finns bara en större vårdgivare där du kan få alternativ sjukvård till privatsjukhus i Gotland. Det kan finnas fler vårdorganisationer i Gotland som kan erbjuda komplement till privata sjukhus men de finns inte listade här.

Visby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 2 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Gästrikland är i:

Gävle

Sandviken

Bra sjukvård och privatsjukhus i Halland

I Halland finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 8 olika orter. De platser i Halland som har de flesta vårdinrättningar är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Bra sjukvård och privatsjukhus i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 5 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Hälsingland är i:

Söderhamn

Harmånger

Hudiksvall

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Härjedalen

I Herjeådalen finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Härjedalen är i:

Funäsdalen

Hede

Sveg

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 27 vårdorganisationer på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta vårdinrättningar är:

Östersund

Strömsund

Frösön

Inget privatsjukhus i Lappland

I Lappland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra sjukvård och privatsjukhus i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 2 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta vårdinrättningar är:

Sundsvall

AnkarsvikBra sjukvård och privatsjukhus i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Norrbotten är i:

Luleå

Kalix

Haparanda

Bra sjukvård och privatsjukhus i Närke

Totalt i Närke finns det 8 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Närke är i:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 34 vårdorganisationer på 15 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Skåne är i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra sjukvård och privatsjukhus i Småland

I Småland finns det sammanlagt 18 vårdorganisationer på 12 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Småland är i:

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 6 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 105 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

Lidingö

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta vårdinrättningar är:

Uppsala

Knivsta

Knutby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Värmland är i:

Arvika

Karlstad

Torsby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 7 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta vårdinrättningar är:

Skellefteå

Umeå

Malå

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 109 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 57 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Västergötland är i:

Göteborg

Borås

Skövde

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Fagersta

Köping

Sala

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 8 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Ångermanland är i:

Sollefteå

Örnsköldsvik

Junsele

Inget privatsjukhus i Öland

I Öland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Bra sjukvård och privatsjukhus i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 11 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Östergötland är i:

Linköping

Motala

Vadstena