Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Bra sjukvård och privatsjukhus i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 4 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta vårdinrättningar är:

Karlshamn

Karlskrona

Ronneby

Sölvesborg

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 30 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Bohuslän är i:

Uddevalla

Kungälv

Stenungsund

Strömstad

TorslandaBra sjukvård och privatsjukhus i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 10 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 7 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta vårdinrättningar är:

Borlänge

Avesta

Falun

Ludvika

Mora

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 7 vårdorganisationer på 7 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta vårdinrättningar är:

Bengtsfors

Bäckefors

Dals Långed

Ed

Färgelanda

Bäst sjukhus eller privatsjukhus i Gotland

Det finns bara en större vårdgivare där du kan få alternativ sjukvård till privatsjukhus i Gotland. Det kan finnas fler vårdorganisationer i Gotland som kan erbjuda komplement till privata sjukhus men de finns inte listade här.

Visby

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 4 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 2 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta vårdinrättningar är:

Gävle

Sandviken

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Halland

I Halland finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 8 olika orter. De platser i Halland som har de flesta vårdinrättningar är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Lindome

Oskarström

Bra sjukvård och privatsjukhus i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 5 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta vårdinrättningar är:

Söderhamn

Harmånger

Hudiksvall

Ljusdal

Bollnäs

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Härjedalen

I Herjeådalen finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta vårdinrättningar är:

Funäsdalen

Hede

Sveg

Ytterhogdal

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 27 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta vårdinrättningar är:

Östersund

Strömsund

Frösön

Funäsdalen

Föllinge

Inget privatsjukhus i Lappland

I Lappland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra sjukvård och privatsjukhus i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 6 vårdorganisationer på 2 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Medelpad är i:

Sundsvall

Ankarsvik

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 16 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Norrbotten är i:

Luleå

Kalix

Haparanda

Piteå

Öjebyn

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Närke

I Närke finns det sammanlagt 8 vårdorganisationer på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Närke är i:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Fjugesta

Bra sjukvård och privatsjukhus i Skåne

Totalt i Skåne finns det 34 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 15 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta vårdinrättningar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Landskrona

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Småland

I Småland finns det sammanlagt 18 vårdorganisationer på 12 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Småland är i:

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Värnamo

Växjö

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Södermanland

I Sörmland finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 6 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Gnesta

Bra sjukvård och privatsjukhus i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 105 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 37 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta vårdinrättningar är:

Stockholm

Solna

Lidingö

Järfälla

Handen

Bra sjukvård och privatsjukhus i Uppland

Totalt i Uppland finns det 12 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Uppland är i:

Uppsala

Knivsta

Knutby

Enköping

Örsundsbro

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 6 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta vårdinrättningar är:

Arvika

Karlstad

Torsby

Kristinehamn

Säffle

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 11 vårdorganisationer på 7 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta vårdinrättningar är:

Skellefteå

Umeå

Malå

Skelleftehamn

Byske

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 109 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 57 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta vårdinrättningar är:

Göteborg

Borås

Skövde

Lidköping

Angered

Bra sjukvård och privatsjukhus i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 4 vårdorganisationer på 4 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Västmanland är i:

Fagersta

Köping

Sala

Västerås

Bra sjukvård och privatsjukhus i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 8 vårdgivare och sjukhus varav något privatsjukhus, fördelade på 6 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta vårdinrättningar är:

Sollefteå

Örnsköldsvik

Junsele

Ramsele

Hoting

Inget privatsjukhus i Öland

I Öland finns ingen större vårdgivare eller privatsjukhus. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än privatsjukhus och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Hitta vårdcentraler och privata sjukhus i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 16 vårdorganisationer på 11 olika orter. Där det finns flest vårdalternativ till privatsjukhus i Östergötland är i:

Linköping

Motala

Vadstena

Borensberg

Mantorp