Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus i Lidingö

Privatsjukhus och andra vårdgivare i Lidingö

Totalt finns det 5 vårdinrättningar, vårdcentraler, privatläkare eller privatsjukhus i Lidingö och många av dessa har flera duktiga läkare och sjuksköterskor anställda. I Lidingö kan det ibland vara svårt att snabbt få den sjukvård eller operation som du är förtjänt av och dessutom kan priser på privat sjukvård på privatsjukhus vara så höga att inte så många har råd att betala själva. Då kan det vara bra att ha tecknat en privat sjukförsäkring tidigare som bekostar den största delen om man behöver vård snabbt. För att kunna få vård på ett privatsjukhus måste du dock tecknat sjukförsäkringen innan du är sjuk på något sätt. Information, betyg och omdöme om privatsjukhus i Lidingö och privatpraktiserande läkare kan du oftast hittas på internet.

Då det finns flera alternativa sjukhus eller vårdgivare i Stockholms län som komplement till privatsjukhus är det bra att kontakta några av dem först för att ställa diagnosen men även ta reda på vilka behandlingar som föreslås och kötiden för dessa inom olika landsting. Ifall du ringer till ett privatsjukhus för att höra efter om kötid för operation och kostnaden för operation och eftervård bör du kunna tydligt definiera vilken åkomma du lider av. Mycket information om priserna och kötider kan du hitta på privatsjukhusens hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med bra sjukvård i Lidingö som alternativ till privatsjukhus genom att kolla med någon vårdgivare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla vårdgivare i Lidingö

Lidingö barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

Högsätravägen 2

PRIMA Vuxenpsykiatri Lidingö

Stjärnvägen 2

Fysikalisk Medicin Astma Allergi Lidingö Sjukhus

Bergsätravägen 24

Capio Vårdcentral Lidingö

Lejonstigen 2

Björnbo Sjukhus

Björnbo 1