Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - Bergslagssjukhuset

Privatsjukhus eller Bergslagssjukhuset i Fagersta

I Fagersta finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Bergslagssjukhuset och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Fagersta och Landsting i andra län än Västmanland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Fagersta. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Fagersta kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Bergslagssjukhuset för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Bergslagssjukhuset för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Bergslagssjukhuset

Lasarettsvägen

737 41 Fagersta