Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus i Trollhättan

Privatsjukhus och andra vårdgivare i Trollhättan

Totalt finns det 4 vårdinrättningar, vårdcentraler, privatläkare eller privatsjukhus i Trollhättan och många av dessa har flera duktiga läkare och sjuksköterskor anställda. I Trollhättan kan det ibland vara svårt att snabbt få den sjukvård eller operation som du är förtjänt av och dessutom kan priser på privat sjukvård på privatsjukhus vara så höga att inte så många har råd att betala själva. Då kan det vara bra att ha tecknat en privat sjukförsäkring tidigare som bekostar den största delen om man behöver vård snabbt. För att kunna få vård på ett privatsjukhus måste du dock tecknat sjukförsäkringen innan du är sjuk på något sätt. Information, betyg och omdöme om privatsjukhus i Trollhättan och privatpraktiserande läkare kan du oftast hittas på internet.

Då det finns flera alternativa sjukhus eller vårdgivare i Västergötland som komplement till privatsjukhus är det bra att kontakta några av dem först för att ställa diagnosen men även ta reda på vilka behandlingar som föreslås och kötiden för dessa inom olika landsting. Ifall du ringer till ett privatsjukhus för att höra efter om kötid för operation och kostnaden för operation och eftervård bör du kunna tydligt definiera vilken åkomma du lider av. Mycket information om priserna och kötider kan du hitta på privatsjukhusens hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med bra sjukvård i Trollhättan som alternativ till privatsjukhus genom att kolla med någon vårdgivare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla vårdgivare i Trollhättan

Närhälsan Källstorp vårdcentral

Strömsviksvägen 16

Närhälsan Granngården vårdcentral

Granngården Centrum

NU-sjukvården, NÄL

Lärketorpsvägen

NÄL Norra Älvsborgs Sjukhus

Norra Älvsborgs Länssjukhus