Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Närhälsan Sätila vårdcentral

Privatsjukhus eller Närhälsan Sätila vårdcentral i Sätila

I Sätila finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Närhälsan Sätila vårdcentral och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Sätila och Landsting i andra län än Västergötland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Sätila. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Sätila kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Närhälsan Sätila vårdcentral för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Närhälsan Sätila vårdcentral för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Närhälsan Sätila vårdcentral

Björlandavägen 3

511 69 Sätila

0301-475 65