Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Östra sjukhuset

Privatsjukhus eller Östra sjukhuset i Göteborg

I Göteborg finns det minst 18 vårdgivare eller sjukhus som alternativ till privatsjukhus som erbjuder bra sjukvård varav Östra sjukhuset är en av dem. Både kompetens, tillgänghet och vårdinriktning skiljer mellan olika vårdinrättningar men ett privatsjukhus är alltid mycket dyrare än att använda sig av en offentligt sjukhus i Västergötland eller i Göteborg.

Den största fördelen med ett privatsjukhus eller en privatläkare är att det oftast går att uppsöka dem nästan omgående för att för den vård som man har behov av. Innan du söker vård på ett privat sjukhus bör du dock vara lite påläst om sjukdomen eller åkomman du tror att du lider och först söka dig till den allmänna sjukvården så att du kan se vilken väntetid det är och vilka vårdalternativ som ges. En hel del nyttig fakta om privat sjukvård och privatsjukhus kan du alltid hitta hos de privata vårdgivarna. Eftersom det finns fler privatsjukhus i Göteborg eller i det definitivt värt att höra sig för gällande kostnader och kötider men börja med att kontakta Östra sjukhuset först.
Enklast kan du komma i kontakt med Östra sjukhuset för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Östra sjukhuset

Smörslottsgatan 1

416 78 Göteborg

031-342 10 00