Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP)

Privatsjukhus eller Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP) i Norsborg

I Norsborg finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP) och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Norsborg och Landsting i andra län än Stockholms län om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Norsborg. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Norsborg kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP) för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP) för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Botkyrka Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning (BUP)

Tomtbergavägen 2

145 67 Norsborg

08-514 528 50