Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst

Privatsjukhus eller Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst i Kungsängen

I Kungsängen finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Kungsängen och Landsting i andra län än Stockholms län om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Kungsängen. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Kungsängen kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Psykosmottagningen, Psykiatri Nordväst

Kyrkvägen 6

196 30 Kungsängen

08-587 324 91