Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus i Järfälla

Privatsjukhus och andra vårdgivare i Järfälla

Totalt finns det 4 vårdinrättningar, vårdcentraler, privatläkare eller privatsjukhus i Järfälla och många av dessa har flera duktiga läkare och sjuksköterskor anställda. I Järfälla kan det ibland vara svårt att snabbt få den sjukvård eller operation som du är förtjänt av och dessutom kan priser på privat sjukvård på privatsjukhus vara så höga att inte så många har råd att betala själva. Då kan det vara bra att ha tecknat en privat sjukförsäkring tidigare som bekostar den största delen om man behöver vård snabbt. För att kunna få vård på ett privatsjukhus måste du dock tecknat sjukförsäkringen innan du är sjuk på något sätt. Information, betyg och omdöme om privatsjukhus i Järfälla och privatpraktiserande läkare kan du oftast hittas på internet.

Då det finns flera alternativa sjukhus eller vårdgivare i Stockholms län som komplement till privatsjukhus är det bra att kontakta några av dem först för att ställa diagnosen men även ta reda på vilka behandlingar som föreslås och kötiden för dessa inom olika landsting. Ifall du ringer till ett privatsjukhus för att höra efter om kötid för operation och kostnaden för operation och eftervård bör du kunna tydligt definiera vilken åkomma du lider av. Mycket information om priserna och kötider kan du hitta på privatsjukhusens hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med bra sjukvård i Järfälla som alternativ till privatsjukhus genom att kolla med någon vårdgivare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla vårdgivare i Järfälla

Barnhälsan Kvarnen BVC

Vibblabyvägen 1-3

177 64 Järfälla

Jakobsbergs Sjukhus Kiosk

Sunnanvindsgränd 10

177 71 Järfälla

Tolk och Vårdhjälpen i Stockholm AB

Drabantvägen 4A

177 50 Järfälla

Närakuten Jakobsbergs Sjukhus

Birgittavägen 4

177 31 Järfälla