Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral

Privatsjukhus eller Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral i Älta

I Älta finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Älta och Landsting i andra län än Stockholms län om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Älta. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Älta kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Älta Primärvård Husläkarmottagning Vårdcentral

Oxelvägen 42

138 30 Älta

08-448 45 00