Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus i Malmö

Privatsjukhus och andra vårdgivare i Malmö

Totalt finns det 7 vårdinrättningar, vårdcentraler, privatläkare eller privatsjukhus i Malmö och många av dessa har flera duktiga läkare och sjuksköterskor anställda. I Malmö kan det ibland vara svårt att snabbt få den sjukvård eller operation som du är förtjänt av och dessutom kan priser på privat sjukvård på privatsjukhus vara så höga att inte så många har råd att betala själva. Då kan det vara bra att ha tecknat en privat sjukförsäkring tidigare som bekostar den största delen om man behöver vård snabbt. För att kunna få vård på ett privatsjukhus måste du dock tecknat sjukförsäkringen innan du är sjuk på något sätt. Information, betyg och omdöme om privatsjukhus i Malmö och privatpraktiserande läkare kan du oftast hittas på internet.

Då det finns flera alternativa sjukhus eller vårdgivare i Skåne som komplement till privatsjukhus är det bra att kontakta några av dem först för att ställa diagnosen men även ta reda på vilka behandlingar som föreslås och kötiden för dessa inom olika landsting. Ifall du ringer till ett privatsjukhus för att höra efter om kötid för operation och kostnaden för operation och eftervård bör du kunna tydligt definiera vilken åkomma du lider av. Mycket information om priserna och kötider kan du hitta på privatsjukhusens hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med bra sjukvård i Malmö som alternativ till privatsjukhus genom att kolla med någon vårdgivare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla vårdgivare i Malmö

Värnhems Vaccinationscentral AB

Rönnblomsgatan 6A

Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning

Malmborgsgatan 4

Skånes Universitetssjukhus, SUS

Södra Förstadsgatan 101

Emma Ultraljudsklinik

Rörsjögatan 26A

IVF-kliniken Cura Öresund

Per Albin Hanssons Väg 41


Fler alternativ till privatsjukhus i Malmö

Plastikkirurgiska Institutet Jan B Wieslander

Lilla Varvsgatan 11

Scanstadkliniken dr Finn Worm Knudsen

Själbodgatan 10