Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus i Helsingborg

Privatsjukhus och andra vårdgivare i Helsingborg

Totalt finns det 6 vårdinrättningar, vårdcentraler, privatläkare eller privatsjukhus i Helsingborg och många av dessa har flera duktiga läkare och sjuksköterskor anställda. I Helsingborg kan det ibland vara svårt att snabbt få den sjukvård eller operation som du är förtjänt av och dessutom kan priser på privat sjukvård på privatsjukhus vara så höga att inte så många har råd att betala själva. Då kan det vara bra att ha tecknat en privat sjukförsäkring tidigare som bekostar den största delen om man behöver vård snabbt. För att kunna få vård på ett privatsjukhus måste du dock tecknat sjukförsäkringen innan du är sjuk på något sätt. Information, betyg och omdöme om privatsjukhus i Helsingborg och privatpraktiserande läkare kan du oftast hittas på internet.

Då det finns flera alternativa sjukhus eller vårdgivare i Skåne som komplement till privatsjukhus är det bra att kontakta några av dem först för att ställa diagnosen men även ta reda på vilka behandlingar som föreslås och kötiden för dessa inom olika landsting. Ifall du ringer till ett privatsjukhus för att höra efter om kötid för operation och kostnaden för operation och eftervård bör du kunna tydligt definiera vilken åkomma du lider av. Mycket information om priserna och kötider kan du hitta på privatsjukhusens hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med bra sjukvård i Helsingborg som alternativ till privatsjukhus genom att kolla med någon vårdgivare nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla vårdgivare i Helsingborg

Allmänläkare Lars Spangsberg

Roskildegatan 4

252 21 Helsingborg

Docent Björn Wullt

Södra Storgatan 7

252 23 Helsingborg

Capio Citykliniken Helsingborg Söder

Södergatan 11A

252 25 Helsingborg

Osteopatkliniken Proforma

Hälsovägen 40

254 42 Helsingborg

Helsingborgs Lasarett

Södra Vallgatan 5

254 37 Helsingborg


Fler alternativ till privatsjukhus i Helsingborg

Jourläkarcentral

Prins Kristians Gata 2

252 23 Helsingborg