Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - Capio Citykliniken Båstad

Privatsjukhus eller Capio Citykliniken Båstad i Båstad

I Båstad finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Capio Citykliniken Båstad och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Båstad och Landsting i andra län än Skåne om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Båstad. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Båstad kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Capio Citykliniken Båstad för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Capio Citykliniken Båstad för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Capio Citykliniken Båstad

Köpmansgatan 42

269 31 Båstad