Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - FINSPÅNGS LASARETT

Privatsjukhus eller FINSPÅNGS LASARETT i Finspång

I Finspång finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen FINSPÅNGS LASARETT och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Finspång och Landsting i andra län än Östergötland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Finspång. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Finspång kan det vara bra att börja med att ta kontakt med FINSPÅNGS LASARETT för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med FINSPÅNGS LASARETT för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


FINSPÅNGS LASARETT

Lasarettsvägen 12

612 37 Finspång