Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Jokkmokks Hälsocentral

Privatsjukhus eller Jokkmokks Hälsocentral i Jokkmokk

I Jokkmokk finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Jokkmokks Hälsocentral och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Jokkmokk och Landsting i andra län än Norrbotten om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Jokkmokk. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Jokkmokk kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Jokkmokks Hälsocentral för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Jokkmokks Hälsocentral för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Jokkmokks Hälsocentral

Lappstavägen 9

962 31 Jokkmokk

0971-102 11