Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - Lugnviks hälsocentral

Privatsjukhus eller Lugnviks hälsocentral i Östersund

I Östersund finns det minst 4 vårdgivare eller sjukhus som alternativ till privatsjukhus som erbjuder bra sjukvård varav Lugnviks hälsocentral är en av dem. Både kompetens, tillgänghet och vårdinriktning skiljer mellan olika vårdinrättningar men ett privatsjukhus är alltid mycket dyrare än att använda sig av en offentligt sjukhus i Jämtland eller i Östersund.

Den största fördelen med ett privatsjukhus eller en privatläkare är att det oftast går att uppsöka dem nästan omgående för att för den vård som man har behov av. Innan du söker vård på ett privat sjukhus bör du dock vara lite påläst om sjukdomen eller åkomman du tror att du lider och först söka dig till den allmänna sjukvården så att du kan se vilken väntetid det är och vilka vårdalternativ som ges. En hel del nyttig fakta om privat sjukvård och privatsjukhus kan du alltid hitta hos de privata vårdgivarna. Eftersom det finns fler privatsjukhus i Östersund eller i det definitivt värt att höra sig för gällande kostnader och kötider men börja med att kontakta Lugnviks hälsocentral först.
Enklast kan du komma i kontakt med Lugnviks hälsocentral för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Lugnviks hälsocentral

Midvägen 4

831 51 Östersund