Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Järpens Sjukhus

Privatsjukhus eller Järpens Sjukhus i Järpen

I Järpen finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Järpens Sjukhus och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Järpen och Landsting i andra län än Jämtland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Järpen. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Järpen kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Järpens Sjukhus för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Järpens Sjukhus för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Järpens Sjukhus

Skolvägen 29

830 05 Järpen

0647-165 00