Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - Northwest Orthopaedics AB

Privatsjukhus eller Northwest Orthopaedics AB i Åre

I Åre finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Northwest Orthopaedics AB och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Åre och Landsting i andra län än Jämtland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Åre. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Åre kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Northwest Orthopaedics AB för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Northwest Orthopaedics AB för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Northwest Orthopaedics AB

Kurortsvägen 20

830 13 Åre