Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Vårdcentralen Särö

Privatsjukhus eller Vårdcentralen Särö i Särö

I Särö finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Vårdcentralen Särö och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Särö och Landsting i andra län än Halland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Särö. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Särö kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Vårdcentralen Särö för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Vårdcentralen Särö för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Vårdcentralen Särö

Furubergsvägen

429 41 Särö

031-92 95 50