Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus
Privatsjukhus - Visby Lasarett

Privatsjukhus eller Visby Lasarett i Visby

I Visby finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Visby Lasarett och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Visby och Landsting i andra län än Gotland om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Visby. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Visby kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Visby Lasarett för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Visby Lasarett för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Visby Lasarett

S:T Göransgatan 5

621 55 Visby