Privatsjukhus - En hel del info om Privatsjukhus


Privatsjukhus - Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand

Privatsjukhus eller Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand i Hunnebostrand

I Hunnebostrand finns endast en större vårdgivare eller sjukhus nämligen Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand och det är en bit till närmaste privatsjukhus eller annat sjukhus. Då både vårdalternativ, kötid och kostnad kan skilja mellan privata sjukhus och den offentliga vården men det enda du kan vara säker på är att besöka ett privatsjukhus aldrig blir billigare än ett besök på vårdcentralen eller ett universitetssjukhus. Därför kan det vara bra att kolla med flera privatsjukhus eller vårdgivare från andra orter än Hunnebostrand och Landsting i andra län än Bohuslän om du känner att vårdbehovet är akut men kötiden där du bor är för lång.

Eftersom tillgängligheten på vård på mindre orter oftast är bättre än på en större ort, bortsett från privatsjukhusen, så kan det vara en fördel att undersöka med andra vårdinrättningar på mindre orter liknande Hunnebostrand. Då det inte finns många vårdalternativ till privatsjukhus i Hunnebostrand kan det vara bra att börja med att ta kontakt med Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand för att undersöka vilken vård som de kan erbjuda dig.
Enklast kan du komma i kontakt med Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand för att se om du har behov av en privatläkare, specialistläkare eller om måste besöka ett privatsjukhus enligt nedan:


Närhälsan Kungshamn vårdcentral - Hunnebostrand

Skolgatan 1

456 61 Hunnebostrand

0523-398 00